Diensten

Bij JanCardan doen wij altijd ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om u te adviseren en proberen net altijd een stapje verder te gaan dan u verwacht. Wij laten u nooit in de kou staan. Daarom bieden wij onder andere deze dienten aan:

Ombouwservice

Heeft u iets specifieks nodig? Of ziet u iets staan, maar is dat het nét niet? Wellicht kunnen wij u dan helpen. Ziet u bijvoorbeeld een betonmix vrachtwagen staan, maar wilt u juist exact dat chassis hebben, maar zónder de betonmixer? Geen probleem. In veel gevallen kunnen wij u toch voorzien van hetgeen u zoekt.

Transport

Wij verkopen trucks, machines en onderdelen aan bedrijven van over de hele wereld. Dit doen wij al meer dan 60 jaar. Wij transporteren uw aankoop graag naar één van de dichtstbijzijnde havens (Rotterdam, Amsterdan, Antwerpen). Het enige wat u nog hoeft te doen, is in de haven van bestemming uw aankoop ophalen.

Administratie

Bij het importeren, exporteren en transporteren van voertuigen en machines komt nog wel eens wat papierwerk kijken. Maakt u zich geen zorgen, dit regelen wij graag voor u. Wij zorgen voor onder andere exportdocumenten.

Home
Voorraad
Contact